Cukrářská výroba III - 5.vydání

Cukrářská výroba III - 5.vydání

Vaše cena s DPH
295,00 Kč
Vaše cena bez DPH
268,18 Kč
295
Kód
IN9788073331399
Autor
Bláha Ludvík a kolektiv
Edice
80-7333-139-9
Rozměry
B5
Rok vydání
2019
Počet stran
198
Vazba
Měkká



Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních
moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat


ABRA ESHOP je nejlepším řešením e-commerce pro informační systémy ABRA.

ESHOP dodáváme předpřipravený s uživatelsky příjemnou responzivní šablonou, která se dá upravit a optimalizovat na míru.
Hlavní výhody? Přehlednost, intuitivní ovládání, administrace a data ve Vaší ABŘE. Chci zjistit více

Copyright © ANSA Knihy s.r.o., 2018