Kuchařské práce, technologie - 2. díl

Kuchařské práce, technologie - 2. díl

Vaše cena s DPH
248,00 Kč
Kód
PZ822
Autor
Čermáková, Vybíralová
Edice
2. vydání
Rozměry
A4
Počet stran
84
Vazba
Měkká



Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku.
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat