Technologie kuchařských prací

Technologie kuchařských prací

Vaše cena s DPH
186,00 Kč
Kód
SE123207
Autor
Šebek
Edice
4. vydání
ISBN
978-80-7216-357-1
Počet stran
152



Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty