Technologie přípravy pokrmů III Sedláčko

Technologie přípravy pokrmů III Sedláčko

Vaše cena s DPH
165,00 Kč
Vaše cena bez DPH
150,00 Kč
165
Kód
FO1151
Autor
Sedláčková Hana
Edice
2. vydání
Rozměry
206 x 301 x 16 mm
ISBN
978-80-7373-032-1
Rok vydání
2008
Počet stran
96
Vazba
Měkká



Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat


ABRA ESHOP je nejlepším řešením e-commerce pro informační systémy ABRA.

ESHOP dodáváme předpřipravený s uživatelsky příjemnou responzivní šablonou, která se dá upravit a optimalizovat na míru.
Hlavní výhody? Přehlednost, intuitivní ovládání, administrace a data ve Vaší ABŘE. Chci zjistit více

Copyright © ANSA Knihy s.r.o., 2018