Technologie přípravy pokrmů V Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů V Sedláčková

Vaše cena s DPH
179,00 Kč
Vaše cena bez DPH
162,73 Kč
179
Kód
FO1153
Autor
Sedláčková Hana
Edice
2. vydání
Rozměry
205 x 300 x 9 mm
ISBN
978-80-7373-026-0
Rok vydání
2009
Počet stran
144
Vazba
Měkká



Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat


ABRA ESHOP je nejlepším řešením e-commerce pro informační systémy ABRA.

ESHOP dodáváme předpřipravený s uživatelsky příjemnou responzivní šablonou, která se dá upravit a optimalizovat na míru.
Hlavní výhody? Přehlednost, intuitivní ovládání, administrace a data ve Vaší ABŘE. Chci zjistit více

Copyright © ANSA Knihy s.r.o., 2018