Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Vaše cena s DPH
330,00 Kč
Kód
IN9788073331382
Autor
Bláha Ludvík a kolektiv
Edice
5. přepracované vydání
Rozměry
B5
ISBN
978-80-7333-138-2
Rok vydání
2019
Počet stran
200
Vazba
Měkká



Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce
a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.
Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot,
smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat