Suroviny - Cukrář

Suroviny - Cukrář

Vaše cena s DPH
330,00 Kč
Kód
IN80-7333-108-5
Autor
Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek
Edice
5., aktualizované vydání
Rozměry
170 x 245
ISBN
978-80-7333-108-5
Rok vydání
2014
Počet stran
216
Vazba
Měkká



Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin.

Kapitoly v knize:

Potravinářská prvovýroba a výroba
Složení a vlastnosti poživatin
Nauka o výživě
Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin
Cukry a ostatní sladidla
Obiloviny
Škroby
Vejce
Mléko a mléčné výrobky
Tuky
Ovoce a ovocné výrobky
Jádroviny a olejnatá semena
Kakao a čokoláda
Pochutiny
Nápoje
Želírovací látky
Kypřicí prostředky
Surovinové směsi a přípravky
Přídatné látky
Obalové materiály

Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních odborných učilišť oboru Cukrář, Cukrářka.
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat