Toggle navigation
Toggle navigation
0
Registrace
Přihlásit
(0 / 0,00 Kč)
Základní škola
Střední škola
1. stupeň
2. stupeň
Cizí jazyky
Diplomy, doplňky
Mapy, obrazy, plakáty
Předškoláci a MŠ
Speciální pedagogika
Žák. knížky, deníčky
Střední škola
Odborné předměty
Gastronomie
Řezník, uzenář
Sobotáles
Zpracování masa pro 3. r. SOU
Zpracování masa pro 3. r. SOU
Vaše cena s DPH
210,00 Kč
Kód
SB048
Autor
Kolda O., Zelinka K., Kubíček V.
Edice
3. vydání
Rozměry
205 x 295 mm
ISBN
978-80-85920-29-1
Rok vydání
1997
Počet stran
104
Vazba
Měkká
Anotace
Dotaz
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
Dokumenty v aktuálním umístění:
Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
Žádné dokumenty
Jméno a přijmení
Telefon
E-mail
Dotaz
Odeslat
Mohlo by Vás zajímat
Řezník a uzenář. Biologie
180,00 Kč
Kód: SB045
Řezník a uzenář. Anatomie pro 1. a 2. r. SOU
180,00 Kč
Kód: SB039